Tickets

Weervisserij van Dichtbij

 

Vanaf de Bergse Diepsluis stapt u aan boord van de Marjoes, vanuit hier gaan we varen en wordt er een kleine versnapering geserveerd. Eenmaal aangekomen bij de weren, stapt u over in een sloep en vaart u met een van de vissers naar een weer toe. U beleeft de weervisserij bijna van binnen uit, dichterbij kan niet! Terug aan land maken we een korte wandeling van 10 minuten richting de lunch-plek.

 

Bestel uw tickets

€ 109,- p.p. ALL IN

Donderdag ontvangst 12.00 uur

Vrijdag ontvangst 13.00 uur

 

Vaar mee met Marjoes

 

U vaart samen met alle gasten op de Marjoes richting de weren, maar blijft op gepaste afstand. Terwijl een aantal gasten overstappen op sloepen, blijft u hoog en droog aan boord van de Marjoes.

Beneden in de kajuit kunt u genieten van een film over de familie van Dort en de weervisserij. Terug aan land maken we een korte wandeling van 10 minuten richting de lunch-plek.

 

Bestel uw tickets

€ 99,- p.p. ALL IN

Donderdag ontvangst 12.00 uur

Vrijdag ontvangst 13.00 uur

 

Oosterschelde Lunch

 

Laat u de boottocht liever varen en maakt u graag enkel gebruik van de late lunch?

Dat is geen probleem!

Wanneer het gezelschap terug keert van de boot, kunt u zich aansluiten om te genieten van een heerlijke Oosterschelde lunch. Super verse vis en zeevruchten die de Oosterschelde biedt gecombineerd met al het lekkers wat groeit en bloeit in de polders er omheen en in het glas mooie wijn.

 

Bestel uw tickets

€ 79,- p,p. ALL IN 

Donderdag ontvangst 15.00 uur

Vrijdag ontvangst 16.00 uur